Digitale Fotografie

Categorie Grafimedia
Prijs € 289,- tot € 395
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Digitale Fotografie

Digitale Fotografie

Digitale fotografie is het vastleggen van afbeeldingen met behulp van een digitale camera. In de digitale camera bevindt zich een lichtgevoelige beeldchip die door middel van elektronica en software voor de beeldopbouw en vastlegging zorgt. Als fotograaf heb je als doel om een voorwerp of verschijnsel op het juiste moment vast te leggen door middel van het gebruik van een digitale camera. Een fotograaf maakt foto’s van allerhande voorwerpen en verschijnselen. Als fotograaf kun je jezelf specialiseren op diverse vakgebieden zoals portretfotografie, natuurfotografie, kunstfotografie of een ander vakgebied.
Digitale Fotografie
Fotograaf bezig met zijn fotocamera

Inhoud

Deelnemers aan de cursus digitale fotografie zullen kennismaken met de verschillende principes binnen het werkvlak van een fotograaf. Zo maak je kennis met zaken als een goede compositie, de juiste belichting en het gebruik van lenzen en scherpte. Ook leer je om de benodigde digitale apparatuur op de juiste manier te gebruiken. Uiteraard wordt er ook de nodige aandacht besteed aan het creatieve aspect van digitale fotografie. De juiste compositie, maar ook het digitaal bewerken van foto’s is hier een onderdeel van.
Om je het vak van fotograaf eigen te maken is er binnen de cursus veel ruimte om te oefenen met diverse technieken en materialen. Door het duidelijke lesmateriaal en de goede begeleiding zul je de basisprincipes van digitale fotografie al snel onder de knie krijgen.

Relevantie

Deze cursus digitale fotografie is bedoeld voor iedereen die zich het vak van fotograaf eigen wil maken. Het is een cursus relevant voor een ieder met een passie voor foto's, de camera en de personen erachter. Digitale fotografie geeft een nieuwe diepgang in de mogelijkheden en vooruitgangen die zijn gemaakt als het gaat om het schieten van plaatjes.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking NHA Thuisstudies 289,-
 
Photoshop CC Basics College of MultiMedia 395,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.