Acquireren

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 822,- tot € 1150
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Acquireren

Acquireren

Acquireren, of acquisitie betekent letterlijk ‘het aanwerven’. Het gaat hierbij specifiek om het werven van nieuwe klanten of opdrachten voor een bedrijf. Goede communicatieve vaardigheden spelen een grote rol bij acquisitie. Klanten moeten namelijk overtuigd worden van een product dat een bedrijf aanbiedt. Er bestaan verschillende soorten acquisities. Zo is er koude acquisitie waarmee geprobeerd wordt om een persoon of bedrijf waarmee nog geen contact geweest is, als klant te werven. Bij warme acquisitie wordt geprobeerd de samenwerking met bestaande klanten te bevorderen en hen via nieuwe opdrachten te behouden. Acquisitie wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan door middel van sociale media.
Acquireren
Salesmanager in gesprek met een klant

Inhoud

Deelnemers aan deze opleiding maken kennis met alle aspecten van acquisitie. Zo leer je hoe je het best een netwerk kunt opbouwen, op welke manier je jezelf het best kunt profileren en hoe je je product het beste verkoopt. Daarnaast verwerf je ook kennis op het gebied van het voeren van intakegesprekken en het onderhouden van relaties. Dit alles zorgt ervoor dat je een groter klantenbestand krijgt en dus meer inkomsten genereert voor je bedrijf. Ook op internationaal vlak kun je kennis vergaren omtrent het acquireren; zo zal je je moeten aanpassen aan de globale markt.

Relevantie

De opleiding ‘Acquireren’ is uitermate geschikt voor iedereen die de ambitie heeft om vaardigheden op te doen op het gebied van acquisitie, of deze vaardigheden wil verbeteren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Opleiding: Succesvol acquireren voor adviseurs Soofos 822,-
 
Telefonische acquisitie Learnit 1150,-
  Den Haag, Eindhoven, Groningen, Incompany, Leiden, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.