Boekhoudkundig Medewerker

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 360,- tot € 1060
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Boekhoudkundig Medewerker

Boekhoudkundig Medewerker

Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die zich op MBO-niveau willen (bij)scholen in de richting van Boekhoudkundig Medewerker. In dit beroep krijg je te maken met de diverse aspecten van de financiŽle administratie, waaronder de algemene administratie, boekhouden en het beheer van debiteuren en crediteuren. Of u nu aan het begin van uw carriŤre staat of uw bestaande vaardigheden wilt uitbreiden, deze cursus biedt een solide basis en verdieping in de wereld van boekhouding en financiŽle administratie.
Boekhoudkundig Medewerker
Boekhoudkundig Medewerker werkt kasboek bij

Inhoud

Deze veelzijdige en praktijkgerichte cursus is ontworpen om u alle essentiŽle kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor een functie in het vakgebied van boekhouden en financiŽle administratie. In de rol van Boekhoudkundig Medewerker ben je verantwoordelijk voor essentiŽle zaken als het bijhouden van het kasboek en het zorgvuldig documenteren van alle financiŽle transacties. Ook leer je financiŽle rapporten op te stellen, hierdoor speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de financiŽle besluitvorming binnen een bedrijf.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn vaardigheden in boekhouden en financiŽle administratie wil ontwikkelen, of het nu gaat om een carriŤrestap of om verdieping in een huidige functie. De combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing maakt een cursus Boekhoudkundig Medewerker zeer waardevol.

Relevantie

Voor deelname aan deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist. De cursus is toegankelijk voor iedereen. Na succesvolle afronding van deze cursus, biedt het u de mogelijkheid om gemakkelijk door te stromen naar andere bedrijfseconomische en administratieve opleidingen op MBO-niveau.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basiskennis Boekhouden EDUmatch 360,-
  Geheel Nederland
Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) avondopleiding 18 weken IPD Opleidingen 1060,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) dagopleiding 10 weken IPD Opleidingen 1060,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.