Small Business en Retailmanagement

Categorie Management en Beleid
Prijs € 1795,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Small Business en Retailmanagement

Small Business en Retailmanagement

Wanneer je een onderneming hebt vereist dit brede kennis van zaken. Het genereren van omzet, het beheersen van processen en het managen van een bedrijf liggen in het verlengde van elkaar. Het is dus zaak dat je kennis hebt van allerlei zaken zoals administratie, management, organisatie en het ondernemerschap. Met de juiste combinatie van deze factoren groeit jouw bedrijf uit tot een succesvolle onderneming.

Inhoud

Wanneer je kiest voor Small Business & Retail management zal je je voornamelijk richten op het ondernemerschap en de rechtstreekse verkoop aan de consument. Ook moet je zelf overzicht kunnen houden op de financiën; je wilt de controle immers niet verliezen. Door de theorie toe te passen tijdens je stage maak je ook kennis met de beroepspraktijk: wat wordt er van me verwacht en hoe bereik ik mijn doelen? Aan het einde van de opleiding ben je in staat om een bedrijf te managen en trends in de markt te signaleren en toe te passen binnen een organisatie. Je weet hoe je klanten tevreden kan stellen en je hebt de capaciteiten verworven om leiding te geven aan overige personeelsleden.

Relevantie

De cursus richt zich op mensen die commercieel en ambitieus ingesteld zijn. Je kan beginnen aan de opleiding met een HAVO- of MBO4-diploma. Wanneer je altijd al gedroomd hebt van een eigen onderneming is Small Business & Retail management wellicht de perfecte studie voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Coachend Leidinggeven IMF Academy (International Management Forum) 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.