CMS

Categorie Software en ICT
Prijs € 785,- tot € 1860
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan CMS

CMS

Bij contentmanagement komt alles kijken wat nodig is om informatie zo doeltreffend mogelijk via internet te kunnen ontsluiten, wat uw business ten goede komt. De content manager begeeft zich op het kruispunt van business intelligence, e-business, en kennis- en contentmanagement.
CMS is ontzettend belangrijk binnen de meest organisaties en kan erg veel voor ondernemingen betekenen. Daarom is het zeer handig om een een eventuele cursus te volgen.
CMS
Backoffice CMS systeem

Inhoud

U leert in deze cursus zowel de theoretische, als de praktische aspecten van CMS. Wat leert u concreet in deze cursus? Allereerst raakt u vertrouwd met de begrippen en de ins en outs van contentmanagement. Ook leert u alles over informatiemanagement. Hierna staan de diverse concepten van contentmanagement op het lesprogramma, waarbij begrippen als BPM, workflow, contentpublicatie, -distributie, metadata en indexeren behandeld worden. Vervolgens leert u alles over zoekfuncties en beveiliging. Tot slot staat CMS-projectmanagement op het programma; fasering, verantwoordelijkheden en sociale en technische vaardigheden van de projectmanager.

Relevantie

Deze praktische cursus op HBO-niveau is bedoeld voor professionals die willen leren werken met een contentmanagement systeem (CMS). Het is een relevenate cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in de toepassing en het gebruik van het systeem.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
PHP / MySQL College of MultiMedia 1860,-
  Amsterdam
WORDPRESS BASIS (6 namiddagen of avonden) – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 785,-
  Amsterdam, online

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.