Software

Categorie Software en ICT
Prijs € 849,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Software

Software

De computerinstructies en data, ofwel alles dat elektronisch kan worden opgeslagen wordt ook wel software genoemd. Het doel van je werkzaamheden is om een apparaat te laten werken, naar wens en behoefte van de eindgebruiker. Dit kunnen klanten van een winkel zijn maar ook organisaties. Je ontwikkelt een testsoftware waarin je de software test op fouten, en je schrijft het systeem uit zodat een volgende gebruiker deze handleiding kan gebruiken. Wanneer je werkzaam bent in deze kant van de ICT-branche ben je een software engineer, ook wel een programmeur of systeemontwikkelaar.

Inhoud

In een opleiding tot software engineer leer je hoe je zelf een software ontwerpt en ontwikkelt. Ook leer je hoe je testsoftware maakt en deze uit kunt voeren om de software te testen op eventuele fouten. Deze fouten zijn voor jou gemakkelijk op te lossen. Je leert hoe computers werken en wat vaktermen zijn in de software. Ook leer je hoe verschillende ontwerpprogramma’s werken waarin je zelf software kunt ontwerpen. Tot slot leer je hoe je deze nieuwe software bij klanten kunt installeren en help je hen op weg bij het gebruik.

Relevantie

Een opleiding in de richting van software is geschikt voor iedereen met interesse in de ICT en graag werkzaam wil zijn in de ontwikkeling hiervan. Je kunt zowel werkzaam zijn binnen organisaties op de ICT-afdeling, als bij ICT-organisaties zelf.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Software Developer NHA Thuisstudies 849,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.