Amhaars

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Amhaars

Amhaars

Amhaars is na de Arabische taal de meest gesproken Semitische taal ter wereld. Voor 27 miljoen mensen is Amhaars de eerste taal. Het is de officiŽle taal van EthiopiŽ en wordt ook gesproken in delen van Egypte, IsraŽl en Zweden. De taal is gebaseerd op de taal van de regio Amhara in het noordwesten van EthiopiŽ.

Inhoud

Tijdens de cursus Amhaars leer de taal Amhaars. Talenkennis komt altijd van pas en deze taal wordt ruim door 27 miljoen mensen gesproken. Tijdens deze cursus leer je hoe Amhaars als Semitische taal verschilt van de Latijnse talen. Het Amhaars wordt op een andere manier geschreven dan het gebruikelijke Latijnse alfabet. Er bestaan namelijk heen losse tekens voor medeklinkers of klinkers.

Relevantie

De cursus Amhaars is interessant voor iedereen die een nieuwe taal wil leren en zijn talenkennis wil vergroten. Een geschikte cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in de taal of de taal wil leren spreken voor bijvoorbeeld een vakantie of reis!

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Amhaars NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.