Maleis

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Maleis

Maleis

In MaleisiŽ, Singapore, Brunei en een deel van Zuid-Thailand spreken de mensen het Maleis. Het Maleis behoort tot de Austronesische talen en is van oorsprong de moedertaal van de Maleiers. Jaarlijks bezoeken vele mensen MaleisiŽ. Ook is er in ruime mate handel tussen Europa en MaleisiŽ. De cursus Maleis is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers. Je zult versteld staan van de voorsprong die je hebt als de lokale bevolking merkt dat je Maleis spreekt.
Maleis
Vlag van MaleisiŽ

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op de spreekvaardigheid. Door goed te luisteren naar tekstfragmenten en deze te herhalen maak je het Maleis snel eigen. Je leert door te oefenen. Aan de hand van allerlei vragen en opdrachten doe je nieuwe kennis en spreekvaardigheid op en ben je in staat om in korte tijd veel te leren. De luisteroefeningen zijn ingesproken door mensen met Maleis als moedertaal, zo leer je de woorden en zinnen perfect uit te spreken. Naast het spreken van het Maleis, leer je in deze cursus alles over MaleisiŽ, de mensen, de tradities en dingen uit het dagelijks leven. Hierbij valt te denken aan boodschappen doen en deelnemen aan het verkeer.

Relevantie

Wil jij het Maleis leren spreken en schrijven? Schrijf je dan snel in voor ťťn van onderstaande cursussen. De cursus is relevant voor iedereen die zijn of haar spreekvaardigheid verder wil ontwikkelen, om zichzelf zo verstaanbaar te maken op bijvoorbeeld vakantie.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Maleis NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.