Tamil

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Tamil

Tamil

Het Tamil is een taal die voorkomt in Sri Lanka, Singapore en Maleisië. De taal wordt gesproken door de Tamils en heeft een eigen schrift. Een leuk weetje: het Tamil is blijkt een bijzonder stabiele taal. De literatuur die meer dan 2500 jaar teruggaat wijkt namelijk niet veel af van het huidige schrift en is daardoor ook voor een moderne Tamil goed te lezen.

Inhoud

Een taalcursus Tamil bestaat doorgaans uit het ontwikkelen van spreek- en schrijfvaardigheid. Door middel van luisteroefeningen en spreekoefeningen leer jij alles over deze exotische taal die maar liefst door 77 miljoen mensen wordt gesproken. Zo leer jij alles over de klanken, grammatica en de toepassing van de taal in verschillende situaties zoals reizen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf verstaanbaar wil maken om iets te kunnen kopen.

Relevantie

De cursus Tamil is bedoeld voor iedereen die zich deze prachtige taal meester wil maken. Na deze taalcursus beschik je over voldoende kennis om je verstaanbaar te maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Tamil NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.