Thai

Categorie Talen
Prijs € 199,- tot € 319
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Thai

Thai

Thai wordt ook wel Siamees genoemd, het is de officiële taal in Thailand en het wordt door 26 miljoen mensen gesproken in Thailand en Bangkok. Thai is een taal met een geheel eigen uitspraak en schrijfwijze. Deze taal behoort tot de Tai-taalgroep en is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-China. In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Thai spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan Thailand!
Thai
Thaise vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Thai aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Thai, leert u in deze cursus dus ook van alles over Thailand, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Thai is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Thai voor Beginners NHA Thuisstudies 199,-
 
cursus Thai voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 319,-
 
cursus Thai voor Gevorderden NHA Thuisstudies 199,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.