IJslands

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan IJslands

IJslands

IJslands is een Noord-Germaanse taal en is de officiële taal van IJsland. Deze bijzondere taal wordt zoveel mogelijk intact gehouden door de bewoners van IJsland. De afgelopen eeuwen is de taal amper veranderd. Leenwoorden uit andere talen zul je dan ook niet snel tegenkomen binnen de IJslandse taal. Het IJslands wordt geschreven met het Latijnse alfabet, net als het Nederlands. Er zijn ongeveer 320.000 mensen die IJslands spreken.

Inhoud

Deelnemers aan een cursus IJslands leren op een leuke en interactieve manier de taal kennen. Zo ga je bezig met het leren lezen, spreken en het verstaan van de IJslandse taal. Door luisterfragmenten, interactieve opdrachten en intensieve persoonlijke begeleiding leer je jezelf wegwijs te maken in de basis van de IJslandse taal.

Relevantie

Wanneer je in IJsland bent voor bijvoorbeeld je werk of vakantie is een cursus IJslands een goede basis voor de communicatie met de lokale bevolking. Na afloop van de cursus kun jij je goed redden in het IJslands.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus IJslands NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.