Portugees (Braziliaans)

Categorie Talen
Prijs € 170,- tot € 287
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Portugees (Braziliaans)

Portugees (Braziliaans)

Portugees wordt wereldwijd door 250 miljoen mensen spreken gesproken. Verreweg de meesten daarvan, 200 miljoen, wonen in BraziliŽ. Wist u dat het Portugees in acht verschillende landen verspreid over 4 werelddelen de officiŽle taal is? Dat heeft alles te maken met de rijke koloniale geschiedenis van Portugal. In deze cursus leert u in relatief korte tijd het Portugees spreken, zoals men dat in BraziliŽ leert en spreekt. Qua klank, uitspraak en grammatica verschilt dat wezenlijk van de manier waarop men deze taal in Portugal spreekt. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan BraziliŽ!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Braziliaans-Portugees aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Braziliaans-Portugees, leert u in deze cursus dus ook van alles over BraziliŽ, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Braziliaans-Portugees is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Braziliaans NHA Thuisstudies 170,-
 
cursus Portugees voor Beginners NHA Thuisstudies 179,-
 
cursus Portugees voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 287,-
 
cursus Portugees voor Gevorderden NHA Thuisstudies 179,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.