Somalisch

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Somalisch

Somalisch

Somalisch is een Koesjitische taal. De taal wordt vooral in SomaliŽ, EthiopiŽ en Kenia gesproken. Ook in het Verenigd Koninkrijk en Zweden is er een deel van de bevolking die Somalisch spreekt. Dit komt door de Somalische emigranten. Somalisch is een vrij jonge taal als het gaat om schrift. Tot 1960 bestond er geen schrift van de Somalische taal. Na de onafhankelijkheid van SomaliŽ is deze ontstaan.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je de taal Somalisch. Naar schatting wordt de taal gesproken door 15 tot 20 miljoen mensen ter wereld. Tijdens de cursus Somalisch leer je dat de taal is beÔnvloed door het Arabisch. Ook komt naar voren hoe Somalisch verschilt van de Latijnse talen, ondanks dat het schrift het Latijnse alfabet gebruikt.

Relevantie

De cursus Somalisch is een cursus voor mensen met een interesse voor het leren van een vreemde taal en voor mensen die hun talenkennis willen vergroten.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Somalisch NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.