Portugees

Categorie Talen
Prijs € 220,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Portugees

Portugees

Portugees wordt wereldwijd door 250 miljoen mensen gesproken. Verreweg de meesten daarvan, ruim 200 miljoen, wonen in Brazilië. Wist je dat het Portugees in acht verschillende landen verspreid over 4 werelddelen de officiële taal is? Dat heeft alles te maken met de rijke koloniale geschiedenis van Portugal. In deze cursus leer je in relatief korte tijd het Portugees spreken. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan Portugal of een langd waar de portugese taal gesproken wordt.
Portugees
Portugese vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Portugees aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Portugees, leert u in deze cursus dus ook van alles over Portugal, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Portugees is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Portugees voor beginners Edumatch Courses 220,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.