Bulgaars

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bulgaars

Bulgaars

Bulgaars is een relatief makkelijk te leren Slavische taal die behoort tot de Indo-Europese taalfamilie. Het Bulgaars lijkt op het Macedonisch. Deze taal kent het cyrillische alfabet. Je zult merken dat er ook woorden terugkomen die je misschien al kent uit het Frans, Duits, Turks en Latijn.
Bulgaars
Bulgaarse vlag

Inhoud

In deze cursus staat de spreekvaardigheid centraal. Je leert de taal aan de hand van thema's. Begonnen wordt met het zich voorstellen en het kunnen beschrijven van de thuissituatie. Hierna worden allerlei onderwerpen uit het sociale leven uitgebreid behandeld; denk aan werken, sporten, vrienden en het vieren van feesten. Ook reizen, uitgaan en zakelijk verkeer komen aan de orde.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die Bulgaars wil leren spreken. Dit kan zijn tijdens een vakantie, maar ook om succesvol zaken te doen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Bulgaars NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.