Bretons

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bretons

Bretons

Bretons is een Keltische taal en wordt gesproken in Bretagne, het meest westelijke gebied van Frankrijk. De taal wordt door ongeveer 300 tot 500 duizend mensen nog gesproken en verstaan. De taal wordt met 'uitsterven' bedreigd, het is voornamelijk de oudere generatie die de taal nog beheerst maar deze wordt niet overgedragen aan de jeugd. Het Bretons heeft verschillende dialecten, wat de taal divers maakt. Het is de enige Keltische taal die niet officieel is erkend.

Inhoud

In een cursus Bretons zul je de basis van deze taal leren. Zo kun je na de cursus de mensen begroeten, gesprekken voeren over o.a. sport en cultuur, feestdagen, noodgevallen, reizen en verkeer. Kortom: je leert alles wat je nodig hebt voor een goede basiskennis tijdens jouw bezoek aan Bretagne in Frankrijk. Het is interessant een cursus Bretons te volgen omdat het een oude taal is, de geschiedenis van de taal zal dan ook tijdens een cursus Bretons behandeld worden.

Relevantie

Een cursus Bretons is geschikt voor mensen die voor plezier of zaken naar Bretagne in Frankrijk moeten reizen en graag in deze taal met de inwoners willen spreken. Ook voor mensen met een interesse in oude talen is een cursus Bretons wellicht erg aantrekkelijk.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Bretons NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.