Iers

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Iers

Iers

Het Iers wordt vooral aan de Ierse westkust gesproken, deze taal is verwant aan het Gaelic. In de cursus Iers leer je in relatief korte tijd de basis van deze taal zoals deze tegenwoordig op scholen in de Ierse republiek onderwezen wordt.
Iers
Ierse vlag

Inhoud

Je leert het Iers op een toegankelijke manier, vooral door te luisteren en na te spreken, maar ook door de uitgebreide woordenlijst. Native speakers zeggen je zinnen voor die je herhaalt. Op deze manier leer je je stapsgewijs tecommuniceren in het Iers. Of je nu voor vakantie in Ierland bent of zakendoet met een Ier, met een afgeronde cursus Iers kun je je goed verstaanbaar maken.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die in relatief korte tijd de Ierse taal willen leren! Ben jij binnenkort van plan om op vakantie te gaan en zou je graag wat meer willen oppikken van de taal en willen leren hoe er goed gecommuniceerd kan worden met de lokale bevolking, dan is deze cursus voor jou.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Iers NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.