Cursus Noors

Categorie Talen
Prijs € 179,- tot € 299
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Noors

De Noorse taal leren

Het Noors is een Scandinavische taal die door ongeveer 4,5 miljoen mensen gesproken wordt. Deze taal lijkt op het Deens en het Zweeds. Noorwegen is vanwege haar mooie landschappen en vriendelijke inwoners een populaire vakantiebestemming. Ook zijn er veel zakenreizigers die regelmatig afreizen naar Noorwegen. Je zult versteld staan van de voorsprong die je hebt wanneer je een Noor in zijn eigen taal aanspreekt.
Noors
Noorse vlag

Wat houdt een taalcursus Noors in?

In deze toegankelijke cursus Noors ligt het accent op de spreekvaardigheid. De meest uiteenlopende onderwerpen worden behandeld in deze cursus. Van begroetingen tot restaurantbezoek en van calamiteiten tot het weer. Je leert door veel te oefenen. Aan de hand van allerlei vragen en opdrachten doe je nieuwe kennis en spreekvaardigheid op en ben je in staat om in korte tijd veel te leren. De luisteroefeningen zijn ingesproken door mensen met als moedertaal Noors, zo leer je de woorden en zinnen perfect uit te spreken. Door goed te luisteren naar tekstfragmenten en deze te herhalen, maak je jezelf de taal eigen. Naast het spreken van het Noors, leer je in deze cursus ook van alles over Noorwegen, de inwoners en hun gebruiken.

Bekijk of de taalcursus Noors iets voor jou is.

Deze praktijkgerichte cursus Noors is zeer geschikt voor mensen die in relatief korte tijd de Noorse taal willen leren spreken. Het is een relevante cursus die tevens handvaten biedt voor het geval je een reis of vakantie hebt gepland naar Noorwegen en met de lokale bevolking graag een woord zou willen wisselen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Noors NHA Thuisstudies 179,-
 
Noors voor Beginners Thuiscursus.nl 299,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.