Russisch

Categorie Talen
Prijs € 199,- tot € 319
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Russisch

Russisch

Russisch is een van de meest gesproken talen ter wereld, miljoenen mensen in de staten van de voormalige Sovjet Unie, Europa en Azi spreken deze taal. Het is een rijke taal met een eigen alfabet, die ook heel anders klinkt dan het Nederlands. Met de val van het communisme is het handelsverkeer ook enorm toegenomen. U zult versteld staan van de voorsprong die u heeft als een Rus(sin) merkt dat u Russisch spreekt. Echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd naar Rusland gaat!
Russisch
Russische vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op de spreekvaardigheid waarbij u uw Russisch oefent in de praktijk. Denk aan de weg vragen, of iets bestellen of een telefoongesprekje voeren. Door goed te luisteren naar tekstfragmenten en deze te herhalen, maakt u zichzelf de taal eigen. De luisteroefeningen zijn ingesproken door mensen met als moedertaal Russisch, zo leert u de woorden en zinnen perfect uit te spreken. Naast het spreken van het Russisch, leert u in deze cursus van alles over het land, de mensen, de tradities en de dingen uit het dagelijks leven.

Relevantie

Deze cursus Russisch is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die zich deze taal willen aanleren en meer ervaring op willen doen in het Russisch. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Russisch voor Beginners NHA Thuisstudies 199,-
 
cursus Russisch voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 319,-
 
cursus Russisch voor Gevorderden NHA Thuisstudies 199,-
 
Russisch voor beginners Edumatch Courses 235,-
  Afstandsonderwijs
Russisch voor gevorderden Edumatch Courses 235,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.