Hongaars

Categorie Talen
Prijs € 233,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hongaars

Hongaars

Het Hongaars (magyar, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en de Hongaarse minderheden in de omringende landen. Er zijn ruim 14 miljoen mensen die Hongaars spreken. Hiermee is Hongaars de grootste van de Fins-Oegrische talen.
Hongaars
Hongaarse vlag

Inhoud

Met deze cursus Hongaars leer je een geheel nieuwe taal spreken. Je zult ontdekken dat het Hongaars in bijna niets lijkt op het Nederlands. Extra leuk dus dat je je over niet al te lange tijd goed kunt redden als je voor vakantie of zakenreis in Hongarije bent! Je leert vooral goed luisteren en spreken over onderwerpen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Aan de hand van luister- en spreekoefeningen leren 'native speakers' jou het Hongaars. Ieder hoofdstuk behandelt een onderwerp, zo leer je bijvoorbeeld hoe je je voorstelt, kunt vragen naar de weg, maar ook hoe te onderhandelen in het Hongaars. Ook leer je van alles over de Hongaren en hun cultuur.

Relevantie

Deze cursus Hongaars is gechikt voor iedereen die Hongaars wil leren! Het is een cursus die relevant is voor iedereen die binnenkort een leuke stedentrip heeft gepland naar Budapest of simpelweg de taal van Hongarije wil leren kennen en wil kunnen spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Hongaars voor Beginners NHA Thuisstudies 233,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.