Hebreeuws

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hebreeuws

Hebreeuws

Hebreeuws is de officiŽle taal van IsraŽl. Het is een van de oudste talen ter wereld. Het is een Semitische taal. Er is een verschil tussen het Klassieke Hebreeuws, de taal waarin een groot deel van de Bijbel is geschreven, en het Moderen Hebreeuws. Dit laatste wordt ook wel het Ivriet genoemd. Het Hebreeuws heeft een eigen alfabet en het wordt van rechts naar links geschreven en gelezen. In deze cursus leer je in relatief korte tijd Hebreeuws te spreken. Je leert het Hebreeuws dat mensen in IsraŽl en wereldwijd op universiteiten en in Joodse kringen tegenwoordig onderwezen krijgen. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Hebreeuws gesproken wordt!

Inhoud

Deze praktijkgerichte cursus is gebaseerd op zelfstudie. Je leert in je eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt. In deze cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Hebreeuws aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Het lesmateriaal bestaat uit lees- en luisteroefeningen. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt.
De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je verzekerd bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Hebreeuws, leer je in deze cursus ook van alles over IsraŽl, de tradities en gewoontes in het dagelijks leven.

Relevantie

Een cursus Hebreeuws is geschikt voor diverse doelgroepen. Heb je een trip gepland naar IsraŽl en zou je graag wat zinnen willen leren kennen en ook de vaardigheid willen beheersen dat je de taal verstaat? Dan is deze cursus relevant en interessant voor jou.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Hebreeuws NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.