Waardering Onroerende Zaken (WOZ)

Categorie Makelaardij en Vastgoed
Prijs € 1075,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan WOZ

WOZ

WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. Deze wet bepaalt de waarde van bijvoorbeeld woningen, landhuizen en bedrijfspanden. Dit wordt altijd geregeld door de gemeente. De WOZ-waarde kan gezien worden als de basis voor bepaalde belastingen en heffingen, zoals de inkomstenbelasting. Als medewerker WOZ taxeer je vastgoed en help je de gemeente met bijvoorbeeld bezwaarschriften schrijven.

Inhoud

Je leert woningen, bedrijfsterreinen en vele andere gebouwen te taxeren. Verder zul je veel leren over het financiele aspect van een vastgoedobject, denk hierbij aan beheer, aankoop of verkoop. Daarnaast leer je alles over de wetgeving in Nederland, en doe je kennis op van verschillende rechten op overheidsniveau. Ook onderhandelen over de prijs van huizen is onderdeel van je opleiding. Ten slotte doe je kennis op van onder andere bouwkunde en economie.

Relevantie

De opleidingen en cursussen zijn geschikt voor iedereen die zich bezig wil houden met het financiele aspect van gebouwen. Een handige cursus voor investeerders en taxateurs, of mensen die graag meer willen weten over de waarde van hun huis.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Taxatieleer IPD Opleidingen 1075,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.